l

Share the love? Deel dit bericht!

#sharingiscaring

Feelgood Ondernemen, dat doe je met het hart op de juiste plaats. Vertel dus ook aan andere ondernemers in jouw netwerk over de Feelgood Business & Marketing Academy.

Jij én de door jouw uitgekozen feelgood ondernemer(s) kunnen gebruik maken van deze voordelen:

  1. Stuur jouw persoonlijke code door naar ondernemers in jouw netwerk.
  2. Wanneer een van deze ondernemers zich ook inschrijft met de kortingcode, ontvang jij per inschrijving 100 Euro korting op eender welke samenwerking met Touch of Gold en het nieuwe lid 100 Euro korting bij inschrijving in de FBMA.

Om het jou makkelijk te maken, kan je het bericht hieronder kopiëren en doormailen of op je socials publiceren. Pas het gerust aan natuurlijk 🙂

Hallo {naam},

Sinds kort ben ik lid van de Feelgood Business & Marketing Academy (van de dames van Touch of Gold).

Dat is een super leuke en interessante community voor solo-ondernemers en zaakvoerders van KMO’s in Vlaanderen, waar je je snel thuisvoelt en echt kan connecteren.

In de Feelgood Business & Marketing Academy krijg je ook elke maand een overzicht van alle must-know trends in business en marketing, delen de dames hun kennis en expertise over ondernemen in online trainingen en word je live en persoonlijk begeleid bij hoe je dit allemaal in jouw bedrijf kan toepassen.

Daarom dacht ik dat het misschien ook echt iets voor jou is!

Mocht het je interesseren om ook in te schrijven en deel uit te maken van de community, dan mag ik jou persoonlijk uitnodigen met een fikse korting van 100 Euro. Je kan daarvoor deze kortingcode gebruiken: ….

Je vindt alle informatie over de FBMA hier: https://klantenzone.touchofgold.be/product/feelgood-business-marketing-academy/

Wat denk je? Doe je mee?

Tot snel,

{Jouw naam}

Zin in een brainstormsessie?

Alleen is maar alleen! Veel (solo-)ondernemers missen een klankbord, een partner om mee te sparren en ideeën af te toetsen.

De brainstormsessie is een supersnelle manier om hier een antwoord op te bieden.