Eenzame Ondernemers Abonnement

Als we één ding altijd opnieuw horen van onze klanten dan is het wel dat het zo moeilijk is om altijd alles alleen te moeten doen.

We snappen dat. Voor wij met ons twee Touch of Gold hebben opgestart, deden we het ook elk apart, alleen. Eerlijk gezegd, misschien hadden we onze activiteiten al opgegeven als we niet samen verder waren gegaan.

Nooit iemand hebben die met jou meedenkt, als ondernemer, en die dus helemaal snapt waar je het over hebt, dat is super hard en mega moeilijk!

Dus hebben wij er voor jou een oplossing voor bedacht, met een kwinkslag natuurlijk, je kent ons intussen: Het Eenzame Ondernemers Abonnement!

Hoe werkt het?

Koop een abonnement van 5 beurten of 10 + 1 beurten gratis.

Je krijgt dan 5 of 11 keer de mogelijkheid om ons via Zoom in te huren als hulplijn of sparring partner voor je bedrijf zodat je nooit meer alleen moet beslissen, problemen moet oplossen, obstakels moet overkomen, …

Wij denken met jou mee, leren jou hoe je technische dingen oplost, geven je feedback… Bekijk het als 5 of 11 mini privé-workshops.

Wij maken het super easy voor jou om je abonnement te gebruiken en ons snel te pakken te krijgen wanneer jij het nodig hebt. Je kan gewoon een moment in onze online kalender inplannen en klaar.

Je abonnement is 1 jaar geldig. Een beurt = maximaal 1u.

Schrijf meteen in via de webshop. Je kan gebruik maken van KMO-Portefeuille subsidie van maximaal 30%.

Het eenzame ondernemers abonnement (5)

 375.00 excl. btw

Je kan gebruik maken van subsidie via KMO-Portefeuille voor dit abonnement. Je betaalt dan 262,50 Euro excl. btw.

Wissen

Het eenzame ondernemers abonnement (10 + 1 gratis)

 750.00 excl. btw

Je kan gebruik maken van subsidie via KMO-Portefeuille voor dit abonnement. Je betaalt dan 525 Euro excl. btw.

Wissen